Ποιοι είμαστε

H Lacrimosa Design δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της έντυπης διαφήμισης τα τελευταία 22 χρόνια προτείνοντας ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες μίας σύγχρονης επιχείρησης. Τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργήσαμε τρεις νέες υπηρεσίες: τον σχεδιασμό και την εκτύπωση σε ύφασμα, καθώς και αυτή της παραγωγής προϊόντων. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους και επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν τη δικής τους σειρά προϊόντων.

Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει τις προσωπικές μας σειρές προϊόντων Lacrimosa Design και Kyanos που αποτελούνται από χρηστικά και διακοσμητικά είδη, ενδύματα και αξεσουάρ που προορίζονται σε λιανική και χονδρική πώληση.

Η έμπνευσή μας προέρχεται από διάφορες πηγές και στόχος μας είναι να προβάλλουμε στη διάρκεια του χρόνου σχέδια και προϊόντα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Lacrimosa Design;

• Επειδή θα σας διευκολύνουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σας για σχεδιασμό και εκτύπωση, διαθέτοντας όσο χρόνο χρειαστεί για να σας εξηγήσουμε και να σας προτείνουμε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον απαιτούμενο χρόνο.
• Επειδή εργαζόμαστε έντιμα και με συνέπεια.
• Επειδή το προϊόν που θα σας παραδώσουμε θα είναι εξαιρετικής ποιότητας.
• Επειδή στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων πελατειακών σχέσεων.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Σας ευχαριστούμε!