Παραγωγή εκτυπωμένων προϊόντων

Δημιουργήστε την δική σας collection!

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό που θα δώσει μια ισχυρή οπτική εντύπωση, στη Lacrimosa Design μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική σας σειρά με μαξιλάρια, τσάντες, φωτιστικά, ποδιές, καπνοθήκες, posters, ημερολόγια ή άλλα προϊόντα με το brand της εταιρείας σας ή με το γραφιστικό θέμα που σας ταιριάζει για τα καταστήματά σας και για την προώθηση της εταιρείας προς τους πελάτες σας.

Χρησιμοποιούμε τη γνώση και τη φαντασία μας για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε την εξέλιξη της τεχνολογίας και να παράγετε νέα είδη στην υφιστάμενη αγορά.

Μόδα

Στη μεγαλύτερη ίσως βιομηχανία, αυτή της μόδας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να τυπώσουμε αυθεντικά σχέδια για τη δική σας collection. Σχέδια φρέσκα, μοναδικά που θα συμβαδίζουν με την τάση και το στυλ της εποχής ή ακόμη πιο μπροστά, δίνοντας σας τη δυνατότητα να παράγετε χωρίς περιορισμούς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μοτίβα και παραστάσεις σε ενδύματα ακόμη και για μικρό αριθμό τεμαχίων σε σύντομο χρόνο.

Αξεσουάρ

Πολύχρωμες τσάντες, παπούτσια, φουλάρια, ποδιές, και άλλα αξεσουάρ από εκτυπωμένο ύφασμα βρίσκουν έντονο ενδιαφέρον στη σημερινή αγορά. Σχεδιάζουμε και παράγουμε τέτοια προϊόντα με πραγματικά σχέδια, ιδέες και δημιουργική διάθεση.

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Μαξιλάρια, διακοσμητικά είδη, φωτιστικά, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα και πλήθος άλλων αντικειμένων εσωτερικής διακόσμησης μπορούν να παραχθούν άνετα. Γνωρίζουμε τις διαδικασίες παραγωγής, την υφή, τα υλικά, και μπορούμε ομαδικά να εργαστούμε για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων.

Προωθητικές ενέργειες

Επικοινωνήστε το μήνυμα σας με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα στη φιλοσοφία και το ύφος της εταιρείας σας. Χρησιμοποιήστε το σχεδιασμό και την εκτύπωση σε ύφασμα σαν εργαλείο marketing.

Mαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε προωθητικά προϊόντα που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας και θα βοηθήσουν τη διάδοση και την πώληση των αγαθών ή των υπηρεσιών σας.

Ιδανικό για προωθητικές ενέργειες σε:

• ξενοδοχεία
• μουσεία – χώρους τέχνης και πολιτισμού
• ταξιδιωτικές εταιρείες
• αθλητικές ομάδες και σωματεία – γυμναστήρια
• εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων
• νυχτερινούς χώρους διασκέδασης
• εμπορικά καταστήματα
και σε οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική κατηγορία

Καλέστε στη Lacrimosa Design για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την πιο δημιουργική και κατάλληλη ιδέα για εσάς!
Τηλεφωνήστε στο 2310286770 ή στείλτε email στο info@lacrimosadesign.com

Events

Aν οργανώνετε κάποια εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, εγκαίνια ή παρουσίαση κάποιου προϊόντος, αν θέλετε να γνωστοποιήσετε μια υπηρεσία και να αποτυπώσετε στο ύφασμα το δικό σας προσωπικό και ξεχωριστό στυλ, η νέα μας υπηρεσία είναι ιδανική. Σχεδιάζουμε το γραφιστικό θέμα που σας ταιριάζει σε μαξιλάρια, σουπλά, μπομπονιέρες, συσκευασίες και υφάσματα δίνοντας μια προσωπική και ζωντανή νότα στην εκδήλωσή σας.

Προϊόντα καθημερινής χρήσης

Μπορούμε να σχεδιάσουμε θήκες για ipad ,τετράδια, πετσέτες, καπνοθήκες και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της επιχείρησής σας, δίνοντας στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές από πραγματικά design προϊόντα.

Τα προϊόντα μας, εκτός από διακοσμητική χρήση, είναι ένα πολύ πετυχημένο και πρωτοποριακό διαφημιστικό εργαλείο αφού, με την παρουσία τους/τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε χώρο θα υπενθυμίζουν και θα ισχυροποιούν την προώθηση της εταιρικής σας ταυτότητας.