Επιλέγοντας διακοσμητικά μαξιλάρια για το παιδικό δωμάτιο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξετε την εμφάνιση του παιδικού δωματίου χωρίς να χρειάζεται να ανακαινίσετε πλήρως το δωμάτιο καταφεύγοντας σε δαπανηρές λύσεις. Τα παιδικά διακοσμητικά μαξιλάρια είναι μια πανέμορφη και οικονομική λύση με διάφορες λειτουργίες και χρήσεις.

Τα παιδιά σας σε κάθε ηλικία μπορούν να απολαύσουν μαξιλάρια με ιδιαίτερα σχέδια και εικονογραφήσεις, δίνοντας τους τα κατάλληλα ερεθίσματα να γνωρίσουν καταπληκτικά και ευφάνταστα σχέδια. Συνδυάζοντάς τα με υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, υλικών και υφασμάτων, διασφαλίζεται παράλληλα ότι μπορούν άνετα και βολικά να ξεκουράσουν το κεφάλι τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Τα παιδικά διακοσμητικά μαξιλάρια πραγματικά έχουν πολλές χρήσεις. Η πιο προφανής χρήση είναι σαν αξεσουάρ για το κρεβάτι τους ή ακόμη και στην κούνια τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαξιλάρια ή μαξιλάρες και να τοποθετηθούν στο κρεβάτι, ή μπορούν να τοποθετηθούν σε πάγκους και καθίσματα. Για τα μικρότερα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαξιλάρια σίτισης ή στήριξης.

Επιλέξτε μαζί με το παιδί σας τα διακοσμητικά μαξιλάρια που σας ταιριάζουν μέσα από μία μεγάλη συλλογή σχεδίων. Φροντίστε να επιλέξετε φωτεινά και ζωηρά χρώματα, με παιδικές παραστάσεις, μικρές ιστορίες, σχέδια με γράμματα, αριθμούς ή μοντέρνα patterns με γεωμετρικά σχήματα. Να είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν, ειδικά αν αυτά συνδυάζονται με παρόμοια θεματικά ή χρωματικά αντικείμενα στον περιβάλλοντα χώρο.

Θα διαπιστώσετε πως δεν θα χρειαζόταν να αλλάξετε τα καλύμματα, τις κουρτίνες ή ακόμη και τα παιδικά έπιπλά! Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και ως εκ τούτου τα γούστα και οι προτιμήσεις τους αλλάζουν συχνά. Αυτό, αυτόματα οδηγεί την ανάγκη να αλλάζει συχνά ή διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Η προσθήκη νέων χαρακτηριστικών όπως τα διακοσμητικά μαξιλάρια θα τονώσει την αυτοπεποίθησή και τη διάθεση των παιδιών και θα δώσει μια νέα νότα στο δωμάτιο!

Στην Lacrimosa Design, μπορούμε να σας σχεδιάσουμε μαζί, τη δική σας σειρά μαξιλαριών με τα σχέδια και τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σας. 

Δείτε τις υπηρεσίες σχεδιασμού που προσφέρουμε!